Zoovillage

Zoovillage

113.7
(11)
 • Toimitusaika: 3–5 arkipäivää
 • Toimituskulut Suomeen: 0–17 euroa
 • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus
 • Maksutavat: luottokortti (Visa, MasterCard, Eurocard), Klarna-lasku ja -tili

  Vaatemerkkiä klikkaamalla näet Zoovillage -tuotteet.
  Ruotsalainen Zoovillage on perustettu vuonna 1998, ja se on yksi maailman ensimmäisistä sähköisistä, internetissä toimivista vaatetusalan yrityksistä. Zoovillagen tarina alkaa nuoresta ruotsalaismiehestä ja autotallista, ja nykyään se on myös yksi Euroopan suurimmista nettivaatekaupoista.

   

  Zoovillage on ottanut valikoimiinsa tuhansia tuotteita yhteensä yli 100 brändiltä. Esimerkkejä Zoovillagen tarjoamista tuotemerkeistä ovat Army of Me, Ben Sherman, Canada Goose, Denim & Supply Ralph L, Emporio Armani, Frank Dandy, Gant Rugger, Hugo Boss Orange, Independent, J. Lindeberg, Knowledge Cotton Appar, Lyle & Scott, Marc by Marc Jacobs, New Balance, Old guys rule, Polo Ralph Lauren Foot, Qwstion, Rock Paper Scissors, State of WOW, Tiger of Sweden Black, Uniforms for the dedic, Vans, Worn By ja Zoo York.

   

  Zoovillagen valikoima koostuu nuoriso- ja katumuodista, johon kuuluu sekä sporttisia että ylellisiä vaatteita. Kohderyhmänä on otettu huomioon erityisesti miehet, mutta Zoovillagesta löytyy vaatteita ja asusteita myös naisille. Kokovalikoima on melko laaja. Zoovillage tarjoaa asiakkailleen muun muassa alusvaatteita, kauluspaitoja, puseroita, huppareita, neuleita, collegevaatteita, villapaitoja, t-paitoja, toppeja, pikeepaitoja, tunikoita, liivejä, pikkutakkeja, takkeja, farkkuja, housuja, shortseja, hameita, mekkoja, uima-asuja, aurinkolaseja, hanskoja, hattuja, koruja, kaulaliinoja, kelloja, laukkuja, lippiksiä, lompakoita ja vöitä. Zoovillagen jalkinevalikoimaan puolestaan kuuluu muun muassa bootseja, flipflopeja, sandaaleja, lenkkareita, saappaita ja muita kenkiä.

   

  Zoovillage on muotitietoisen verkkoshoppailijan valinta. Se panostaa nettikauppansa helppokäyttöisyyteen ja turvallisuuteen. Toimitukset luvataan tehdä Suomeenkin nopeasti, alle viikossa. Toimituskulut ovat edulliset, vain noin viisi euroa per tilaus. Alennuskoodeilla toimituskulut voi usein saada ilmaiseksi ja muutenkin alennuksia ostoksista. Päivitämme tälle sivulle voimassaolevat alennuskoodit sitä mukaa kun niitä tulee.

   

  Zoovillage on suomalaisille vielä kuitenkin suhteellisen outo verkkokauppa, vaikka se on toiminut Suomessa jo jonkin aikaa. Mikäli olet tilannut Zoovillagesta, jaa omia kokemuksia lomakkeessa tässä alapuolella, niin risuja kuin ruusuja, sillä voit auttaa muita netin käyttäjiä valitsemaan luotettavia ja toimivia verkkokauppoja.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun