Cellbes

Cellbes

72.4
(7)
 • Toimitusaika: ei tietoa
 • Toimituskulut Suomeen: 6 euroa
 • Toimitusaika noin 3-5 päivää
 • Palautusaika: 14 päivää
 • Maksutavat: postiennakko, lasku, tili, Paypal

  Cellbes on alun perin ruotsalainen, nykyään monessa Euroopan maassa toimiva verkkokauppa. Se myy vaatteita, kenkiä ja asusteita naisille, miehille ja lapsille sekä kaikenlaisia kodin tavaroita. Kodin tavarat on jaettu kahdeksaan osastoon, jotka ovat verhot, kylpyhuone, keittiö, pyyhkeet, koristeet, furniture accessories, joulu ja camping.

  Cellbes tarjoaa naistenvaatevalikoimassaan t-paitoja, toppeja, puseroita, paitoja, tunikoita, neuleita, bleisereitä, jakkuja, liivejä, mekkoja, housuja, farkkuja, hameita, leggingsejä, shortseja, takkeja, myssyjä, lapasia, kaulahuiveja, urheiluvaatteita, takkeja, yöasuja, oloasuja, alusvaatteita ja uima-asuja. Naisille on tarjolla myös monenlaisia asusteita, kuten huiveja, aurinkolaseja, koruja, laukkuja, vöitä, hattuja ja kelloja. Naisten jalkinevalikoimaan Cellbes on sisällyttänyt ballerinoja, sandaaleja, vapaa-ajankenkiä, kumisaappaita, loafereita, avokkaita, sandaletteja, saapikkaita, aavikkokenkiä, saappaita, tohveleita, urheilukenkiä, pitsikenkiä, nahkakenkiä ja mokkasaappaita.

  Miehille Cellbes tarjoaa t-paitoja, toppeja, puseroita, paitoja, neuleita, bleisereitä, jakkuja, liivejä, housuja, shortseja, takkeja, myssyjä, lapasia, kaulahuiveja, vapaa-ajanvaatteita, yöasuja, oloasuja, alusvaatteita ja uima-asuja. Miesten asustevalikoimaan puolestaan kuuluu vöitä, nenäliinoja, kaulaliinoja, hiihtokäsineitä, nahkakäsineitä, pipoja ja lippalakkeja. Cellbes ei tarjoa miehille jalkineita ollenkaan.

  Cellbesin lasten valikoimiin kuuluu mekkoja, toppeja, paitoja, t-paitoja, puseroita, tunikoita, farkkuja, housuja, shortseja, hameita, leggingsejä, päällysvaatteita, yöasuja, oloasuja, jumpsuiteja, juhlavaatteita ja ruokalappuja. Lapsille suunnatuista brändeistä Cellbes tarjoaa Batman-, Cellbes-, CFL-, Demo-, Disney-, Free Spirit-, Hello Kitty-, Me and My Horse-, Ladybird-, Name It-, Peppa Pig-, Spiderman-, Star Wars-, Taylor & Reece- ja Thomas and Friends -tuotteita.

  Cellbesin valikoimista löytyy vaatteita koko perheelle. Cellbes tarjoaa laajan valikoiman myös kodin sisustukseen liittyviä tuotteita.


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Eeva-Kaarina Silonsaari1
  Tutkin heinä-elokuun luettelonne tarkkaan ja päädyin tilaamaan tunikan, 43,95. Katselin kuitenkin uudelleen kaikki läpi löytyisikö samaan lähetykseen vielä jotakin. Etukannessa loisti tarjous " 10€ jokaisesta 50€ tilauksesta, syötä koodi 1907" Näytti kätevältä edulta. Sama tarjous pisti silmään 17 kertaa sivulta toiseen! Kokosin tilaukseni ja soitin tilatakseni. Luettelin kaikki tiedot huolellisesti ja lopuksi annoin tämän alennuskoodin. 19.8. Ei yhdessäkään tarjousympyrässä (17 kpl pitkin lehteä) mainittu, että tarjous ei olekaan voimassa koko elokuuta, kuten luettelo, vaan loppuukin jo 4.8. Tämä ilmoitettiin takakannessa pienin pienin harmain kirjaimin! Pidän tätä tarkoituksellisena asiakkaan harhaannuttamisena ja kurjana temppuna. Harva siinä vaiheessa peruu tilauksensa. Peruin omani, koska periaatteessa en anna itseäni huijata! Eipä nämä temput pitkään myyntiä edistä. Olen ollut tyytyväinen vuosia tuotteisiinne ja toimitukseen. En tiedä viitsinkö vastaisuudessa perehtyä tuotteiden sijaan etsimään vastaavia "kuoppia"
  Aino Lampi1
  Huijaavat asiakkaita. Esim. tarjous 3 kahden hinnalla, edullisin kaupanpäälle. Lähettävät vain 2 tuotetta ja se kaupanpäällis tuotteet sanovat loppuneen, kuitenkin nettisivuilla tuotetta edelleen kaupan.
  Kevättä rinnassa3
  Cellbesin tuotteet ovat laadukkaita, ja kaverin innostamana tilasin talvitakkini heidän valikoimastaan. Ongelmaksi koitui toimitus. Sain takkini väärän värisenä. Tuotteen palautus onnistui kuitenkin mutkitta, ja oikea tuote lähetettiin nopeasti. Kokeilen verkkokauppaa uudestaan taas kesällä.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun