Halens.fi

Halens.fi

93.6
(9)
 • Toimitusaika: n. 10 arkipäivää
 • Toimituskulut Suomeen: 6 euroa
 • Palautusaika: 14 päivää
 • Maksutavat: lasku, tili, maksukortti, PayPal tai postiennakko

  Halens.fi on alun perin ruotsalainen verkkokauppa, joka toimii nykyään muissakin maissa. Halensin suomalaiselta sivustolta Halens.fi löytyy kaikenlaisia trendikkäitä mutta kohtuuhintaisia vaatteita, kenkiä ja asusteita naisille, miehille ja lapsille. Saatavana on lähes sadan eri brändin tuotteita.

  Halens.fi tarjoaa vaate- ja asustevalikoimassaan naisille muun muassa puseroita, paitoja, jakkuja, mekkoja, tunikoita, neuleita, toppeja, liivejä, housuja, hameita, shortseja, jumpsuiteja, leggingsejä, farkkuja, takkeja, alusvaatteita, yövaatteita, oloasuja, uima-asuja, ranta-asuja, urheiluvaatteita, päähineitä, huiveja, vöitä, koruja, laukkuja ja aurinkolaseja. Naisten vaatteita on saatavana myös isoissa koissa aina 54:ään asti. Tavallisten arkivaatteiden lisäksi Halens.fi on ottanut valikoimiinsa morsiuspukuja. Halens.fi tarjoaa naisille myös useita erilaisia kenkämalleja. Niitä ovat korkokengät, matalat kengät, sandaalit, saappaat, saapikkaat, lenkkarit, tossut ja vapaa-ajankengät.

  Miesten vaate- ja asustevalikoimiin Halens.fi on sisällyttänyt paitapuseroita, t-paitoja, neuleita, housuja, farkkuja, shortseja, takkeja, alusvaatteita, uima-asuja, ranta-asuja ja urheiluvaatteita. Miesten kenkätarjontaan puolestaan kuuluu vapaa-ajankenkiä, saappaita, lenkkareita ja sandaaleita.

  Lasten vaatekoot ovat 50–176 cm. Halensista löytyy lapsille mekkoja, puseroita, toppeja, t-paitoja, tunikoita, paitoja, jumpsuiteja, bodeja, jakkuja, liivejä, fleecetakkeja, farkkuja, housuja, hameita, shortseja, leggingsejä, vapaa-ajanhousuja, takkeja, sadevaatteita, alusvaatteita, urheiluvaatteita ja juhlavaatteita. Asusteista tarjolla on muun muassa päähineitä ja huiveja. Lasten kenkämalleja puolestaan ovat vauvankengät, vapaa-ajankengät, ballerinat, juhlakengät, sandaalit, saappaat ja tossut.

  Halens.fi on koko perheen verkkokauppa, josta saa vaatteiden, kenkien ja asusteiden lisäksi myös hääpukuja. Selkeän ja helppokäyttöisen sivustonsa ansiosta Halens.fi on hyvä valinta trenditietoiselle verkkoshoppailijalle.

  Halens videot ja mainokset

   
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Huonosti istuva2
  Olen tilannut pari kertaa Halensilta noin vuosi sitten. Kummallakin kerralla tuotteet olivat aivan eri näköisiä livenä kuin katalogissa, ja jouduin palauttamaan ne tästä syystä. En tilaa Halensilta enää.
  M3
  Tuotteet tulee ajallaan, mutta valikoima todella suppea.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun