Zalando Lounge

Zalando Lounge

23.5
(2)
 • Parhaat alennukset suoraan sähköpostiin
 • Jopa 75% alennuksia huippumerkeistä
 • Toimituskulut 7,90€
 • Ilmainen palautus

  Zalando Lounge alennuskoodit

  Jopa 75% alennusta huippubrändeistä

  Zalando Lounge on Zalandon, yhden maailman suurimman muodin, vaatteiden ja kenkien verkkokaupan, ostosklubi, mistä voit saada jopa 75% alennuksia valittujen brändien tuotteista. Sivustolla on usein kolmen päivän alennusmyyntikampanjoita. Tuotevalikoima kattaa kenkiä, vaatteita, laukkuja asusteita ja kaikkea kodin sisustukseen. Zalando Lounge tarkoittaa valittuja brändejä valituille asiakkaille. Zalando Loungeen on helppo liittyä ja tilauksissa on ilmaiset palautukset.

   

  Zalando Lounge - pysy kartalla uusimmista alennuksista

  Zalando Lounge on Zalandon asiakasklubi, jonka asiakkaana saat kuulla huippubrändien erikoistarjouksista ja alennusmyynneistä ensimmäisenä. Zalando Loungen asiakkuus ei maksa mitään. Saat tiedon alekampanjoista suoraan sähköpostiisi. Useimmat kampanjat kestävät vain esimerkiksi kolme päivää ja tuotteita on rajoitettu määrä. Alennukset voivat olla jopa 75% alkuperäisestä hinnasta.

   

  Zalando Loungen kautta tulevat alennukset koskevat jopa 2500 brändiä. Sitä kautta on mahdollista saada todella edullisesti valikoituja tuotteita Zalandon suosituimmilta merkeiltä, kuten Levi's, Lacoste ja Liebeskind. Zalando Lounge on kuin yksi suuri alennusmyynti, jossa alennukset vaihtuvat koko ajan. Alekampanjoissa tuotteita on aina rajoitettu määrä, ja siksi kannattaakin toimia nopeasti mieleisensä alennustuotteen kohdalla, ja tehdä tilaus saman tien.

   

  Zalando Loungesta vaatteet, kengät, asusteet ja kodin sisustus

  Zalando Loungen vahvuus on nimenomaan muotiin keskittyminen. Alennettuja kampanjoita voi löytyä niin huippumerkeiltä, marginaalisilta brändeiltä, kaikkein suosituimmilta kansainvälisiltä suunnittelijoilta sekä kaikkein suosituimmilta brändeiltä Zalandon tuotemerkeistä. Zalando Loungen tuotevalikoimasta löytyy naisten vaatteita, miesten vaatteita, kenkiä, lasten vaatteita, asusteita, alusvaatteita sekä kodin sisustukseen liittyviä alennuksia. Zalando Loungen työntekijät seuraavat eri merkkien alennuksia päivittäin ja ilmoittavat alennuksista hyvinkin nopeasti. Usein alennukset ovat voimassa vain kolmen päivän ajan.

   

  Zalando Loungen edullinen hinta perustuu paitsi brändin omaan alennusmyyntiin, myös lyhyeen varastointiaikaan. Zalando ei varastoi alennustuotteita juuri lainkaan, vaan tuotteet lähtevät asiakkaalle saman tien kun ne saapuu varastoille. Tämän vuoksi Zalandon Loungen alennuskampanjoiden toimitusaika voi olla välillä jopa kuusi viikkoa, riippuen miten alennustuote lähtee tuotemerkin omalta tehtaalta tai varastolta.

   

  Zalando Lounge laajenee Euroopassa

  Zalando Lounge ostosklubi perustettiin jo vuonna 2010 Berliinissä. Sittemmin se on laajentunut useimpiin Euroopan maihin. Suomessa Zalando Lounge aloitti toimintansa vuonna 2013. Viimeisimpänä mukaan on tullut Espanja ja Tsekki. Nykyään Zalando Loungessa on yli 50 miljoonaa jäsentä.

   

  Kuinka liittyä Zalango Loungen asiakkaaksi?

  Zalando Loungen shoppailuklubin jäsenyys on ilmaista ja siihen on helppo liittyä. Jos olet tilannut Zalandolta ja rekisteröitynyt käyttäjäksi, voit liittyä Zalando Loungeen omilla tilaustunnuksillasi. Mikäli et ole vielä tilannut, voit rekisteröityä Zalandon asiakkaaksi ja tilata Loungen tarjoukset suoraan sähköpostiisi. Rekisteröitymällä tai alennukset tilaamalla et sitoudu mihinkään eikä sinun tarvitse tehdä mitään tilausta.

   

  Huomioi, että vain Zalando Loungen jäsenenä saat kuulla tietyt tarjoukset ensimmäisenä. Yleisen verkkokaupan puolelle Zalando Loungen tarjoukset eivät päädy, sillä alennukset ovat voimassa vain tietyn ajan ja tuotteita on rajoitettu erä.

  Tilaukset ja palautukset

  Zalando Loungessa toimituskulut ovat 7,90 € tilauksen koosta riippumatta. Toimituskulut sisältävät kuljetus- ja pakkauskustannukset. Isoissa kodin tavaroissa toimituskulut voivat olla erilaiset. Ota huomioon, että outletissa toimitusaika ei välttämättä pysy normaalien toimitusaikojen sisällä, sillä kyseessä on usein erikoisalennuseriä, joiden toimitusajat voivat vaihdella tapauskohtaisesti.

  Palautuksilta ei veloiteta toimituskuluja. Jos palautat kaikki tuotteet, sinulle hyvitetään tavallinen toimituskulu. Jos et palauta kaikkia tuotteita, toimituskuluja ei hyvitetä.  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun