Indiska

Indiska

00.0
(0)
  • Kauniita naistenvaatteita arkeen ja juhlaan
  • Tuotteiden palautusmaksu 6.90€

Indiska on ruotsalainen perheyritys, joka on toiminut jo vuodesta 1901 saakka. Indiska on keskittynyt muotiin, sisustukseen ja asusteihin ja sillä on kivijalkamyymälöitä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Indiska on saanut vaikutteensa Intiasta, mikä näkyy vaatteiden väreissä, malleissa sekä kuoseissa. Indiskan tyylissä intialainen tyyli on yhdistynyt skandinaaviseen tyyliin, joten vaatteet ihastuttavat myös suomalaisia ostajia hienoilla yksityiskohdillaan. Värit, kuviot ja energiat ovat niitä, mitä Indiska haluaa tuoda vaate- ja sisustuskaupoille sekä asiakkailleen. 

Indiskan naisten vaatteet ja asusteet

Indiskan verkkokaupasta löytyy ihania vaatteita ja asusteita naisille. Kuviot ja yksityiskohdat ovat monissa vaatteissa keskiössä, mutta Indiskan mallistosta löytyy myös yksivärisiä vaatteita arkeen. Housut, paidat ja mekot sopivat hyvin niin arkeen kuin juhlaankin. Indiskan verkkokaupasta löytyy naisille vaatteita myös joogaan. Materiaalina on käytetty paljon viskoosia ja puuvillaa. Indiskan vaatteet ovatkin suhteellisen edullisia, osittain myös käytettyjen materiaalien takia. Indiskan valikoimissa on myös huiveja, legginsejä, sukkahousuja sekä koruja. Indiskan vaatteilla, huiveilla ja koruilla voi luoda monenlaisia asukokonaisuuksia.

Indiska tilaus, toimitus ja asiakaspalvelu

Indiskan verkkokaupasta tilatessa maksutapana on aina Klarna, joten ostot tapahtuvat laskulla, joka maksetaan yhdellä kertaa tai sovitusti erissä. Tilattuasi tuotteet, ne saapuvat normaalisti 2-5 päivässä, mutta sesonki-aikoina toimitusaika voi olla vähän pidempi. Toimituskulut ovat 4,90€, mutta jos tilauksen arvo on yli 59€ asiakas saa toimituksen ilmaiseksi. Tuotteiden palauttamisen tulee tapahtua 30 päivän aikana tilauksen saapumisesta. Ale- ja varastontyhjennys -tuotteilla on vain 14 päivän palautusoikeus. Palautusmaksu on 6,90€. Tuotteen vaihtaminen onnistuu vain asioimalla kivijalkamyymälässä. Asiakaspalvelu toimii sähköpostilla tai kätevästi chatissa. 

Indiska ja Youtube

 Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun