Pierre Robert

Pierre Robert

14.0
(1)
 • Laadukkaita vaatteita

  Pierre Robert on vaatemerkki, joka valmistaa miellyttäviä ja monikäyttöisiä vaatteita ja alusvaatteita koko perheelle. Pierre Robertin valikoimassa on paljon luonnonmateriaaleista, kuten merinovillasta valmistettuja vaatteita, jotka ovat käytännölisiä Suomen eri vuodenajoissa. Vastuullisuus on Pierre Robertille tärkeä arvo ja se näkyy hyvin koko tuotantoketjussa. Pierre Robert kuuluu norjalaiseen Pierre Robert Groupiin, jonka tuotteita myydään sekä verkossa, että tavarataloissa Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa. Pierre Robert Groupiin kuuluvat myös Black Horse sekä Finnwear. Kaikki Pierre Robert vaatteet suunnitellaan Oslossa.

  Vastuullisia vaatteita koko perheelle

  Pierre Robert levittää ajatusta kapselivaatekaapista, missä jokainen tuote vaatekaapissa tuntuu hyvältä päällä sekä on helppo yhdistää muihin vaatekaapin vaatteisiin. On ekologista ja käytännöllistä, että vaatekaapissa ei pyöri vaatteita, joita et lopulta halua käyttää. Laadukkaat basic- vaatteet ovat olennainen osa kapselivaatekaappia ja niitä löytyy hyvin Pierre Robertin valikoimista. Merinovillaiset topit, alusvaatteet ja paidat ovat miellyttäviä ja hengittäviä päällä. Pierre Robert käyttää luonnonläheisiä värejä, mutta mukana on myös roosan sävyjä sekä kuvioita luonnonvalkoisten, harmaiden, beigejen ja mustien vaatteiden lisäksi. 

  Tilaa vaatteet nopealla toimituksella

  Pierre Robert lähettää vaatteet asiakkaalleen 1-3 arkipäivässä. Yli 60€ tilaukset lähetetään ilman postimaksua, mutta muuten lähetys maksaa 5,90€. Maksuvaihtoehtona on ainoastaan Klarna. Asiakkaalla on aina 30 päivän palautusoikeus.Tuotteiden palautus maksaa 5,90€, mutta virheellisten tuotteiden palautuksesta vastaa Pierre Robert. Tuotteiden vaihto ei ole mahdollinen, vaan asiakas palauttaa tuotteet ja tekee halutessaan uuden tilauksen.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun