H&M

H&M

53.2
(5)
 • Toimitusaika: 3-5 arkipäivää
 • Toimituskulut Suomeen: 5,20 euroa kuukausilaskulla, tilillä tai luottokortilla maksettaessa, 8 euroa käteisostoksissa (postiennakko)
 • Palautusaika: 14 päivää
 • Maksutavat: kuukausilasku, tili, luottokortti (Visa, MasterCard), postiennakko  

  H&M on ympäri maailman tunnettu brändi, joka tarjoaa myös verkkokaupassaan muodikkaita mutta edullisia vaatteita naisille, miehille ja lapsille. Lisäksi sen valikoimiin kuuluu asusteita, kosmetiikkaa ja kenkiä.

  H&M tarjoaa naisille suunnatussa vaatemallistossaan paitapuseroita, paitoja, neuletakkeja, neuleita, housuja, farkkuja, shortseja, mekkoja, hameita, takkeja, bleisereitä, liivejä, urheiluvaatteita, uima-asuja, alusvaatteita, yöasuja, sukkia ja sukkahousuja. Vaatteita on saatavana myös isoissa koissa (44–52). Miehille H&M puolestaan kaupittelee t-paitoja, aluspaitoja, kauluspaitoja, neuleita, neuletakkeja, huppareita, collegepaitoja, bleisereitä, pukuja, housuja, farkkuja, shortseja, takkeja, urheiluvaatteita, uima-asuja, alusasuja ja sukkia. H&M:stä löytyy edellä mainittuja vaatekappaleita myös tytöille ja pojille. Lasten koot ovat 50–170 cm. Lisäksi vauvoille on tarjolla settejä, bodeja ja potkuhousuja sekä leukalappuja ja torkkupeittoja.

  Asusteista H&M myy verkkokaupassaan muun muassa laukkuja, koruja, lippiksiä, vöitä, reppuja, solmioita, pipoja, käsineitä, aurinkolaseja, silmälaseja, hiusasusteita, olkaimia, solmukkeita, kaulaliinoja, sormikkaita, puolisormikkaita ja huiveja. H&M:n kosmetiikkatarjontaan kuuluu puolestaan siveltimiä, irtoripsiä, meikkejä, kynsilakkoja, meikkilaukkuja ja ripsentaivuttimia.

  H&M myy myös erilaisia kenkiä. Sen valikoimista löytyy korkeakorkoisia nilkkureita, avokkaita, bootseja, sandaaleja, sandaletteja ja nahkakenkiä. Mataliin kenkiin puolestaan kuuluvat ballerinat, tennarit, sandaalit, nauhanilkkurit sekä miesten nahkakengät ja nilkkurit.

  H&M on verkkokauppa, josta tehdään edullisia vaate-, asuste- ja kenkälöytöjä koko perheelle. Verkkokauppaa on hyvin vaivatonta käyttää sen selkeyden vuoksi.

  H&M videot

  Tässä lyhyt esittelyvideo H&M tekstiilinkierrätyksestä
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Nea S.4
  Tilaaminen on helppoa ja tuotteista on annettu täysi kuvaus (tarkat mitat, värit, yksityiskohdat jne.), joka helpottaa huomattavasti. Tuotteet ovat saapuneet ajallaan ja juuri sellaisina kuin pitääkin, mahdollinen palautuskin on ollut helppoa. Vaatteet ovat olleet yllättävän pitkäikäisiä hyvin edulliseen hintaansa nähden, sanoisin että kaiken kaikkiaan luotettava nettikauppa!
  Ellu3
  Tuotteet oli niinku piti, mut toimituksessa kesti yllättävän kauan (joku reilu kaks viikkoo).
  M5
  Edulliset hinnat, nopea toimitus ja tuotteet vastaa kuvaustaan.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun