Voglia.fi

Voglia.fi naisten vaatekauppa

14.0
(1)
 • Laaudaita Naisten vaatteita
 • Toimituskulut 4,90€
 • Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
 • Nope 1-4 päivän toimitus
 • Toimitustavat: Posti, pakettiautomatti, DHL kotiinkuljetus
 • Maksutavat: luottokortit, Klarna lasku ja osamaksu, verkkopankit

  Voglia tarjoaa suomalaista suunnittelua ja laadukasta muotia naisille

  Voglia on suomalainen perheyritys, joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 1983. Suomalainen suunnittelu, ajattomuus, vaatteiden istuvuus ja laadukkaat materiaalit ovat ydin, jonka ympärille Voglia on muotoutunut. Voglian verkkokaupasta löytyy klassisia paitapuseroita, pehmeitä neuleita, trikoomekkoja, paitamekkoja,  neulospaitoja, jakkuja, farkkuja, housuja ja toppatakkeja. Voglian muoti sisältää vahvoja värejä, mutta mallistosta löytyy myös klassisen valkoisia ja mustia vaatteita. Vaatteiden lisäksi verkkokaupasta löytyy asusteita, kuten pipoja, huiveja ja hansikkaita. Voglia käyttää materiaaleina paljon silkkiä, villaa, pellavaa, puuvillaa ja mohairia. Voglia pyrkii vastuullisuuteen ja siihen, että ekologisten materiaalien käyttö lisääntyy myös heidän tehtaillaan. Voglian vaatteet valmistetaan pääosin Virossa.  

  Voglialta vaatteita arkeen, työhön ja juhlaan

  Voglian vaatteet ovat ajattomia ja edustavia ja ne sopivat monenlaiselle naisvartalolle. Voglialta löytyy hyvin vaatteita arkeen, työhön sekä juhlaan ja vaatteita on helppo yhdistellä keskenään. Voglian valikoimista voikin helposti koota erilaisia asukokonaisuuksia. Voglian vaatteet ovat klassisia ja ne sopivat monenikäisille naisille. Kauniit leikkaukset ja värien käyttö yhdistettynä yksivärisiin ja tummiin jakkuihin ja neuleisiin tarjoaa jokaiselle jotakin. Voglian vaatteilla voi pukeutua näyttävästi ja erottuvasti tai vaatteilla voi myös olla herättämättä isompaa huomiota. Kauniit ja istuvat vaatteet ovat jokatapauksessa miellyttäviä päällä ja materiaalit on suunniteltu niin, että ne kestävät myös käytössä pitkään. Voglia antaa neuvoja myös vaatteiden huoltamiseen. 

  Voglian asiakaspalvelu, tilaukset ja toimitukset

  Voglian asiakaspalvelu toimii arkisin klo 10-16 niin sähköpostilla kuin puhelimen välitykselläkin. Kiireettömissä asioissa voi olla asiakaspalveluun yhteydessä myös yhteydenottolomakkeella. Voglialla on kanta-asiakas -ohjelma, missä pisteitä keräämällä voi saada rahanarvoisia etuja. Tilauksen jälkeen paketti lähtee matkaan viimeistään seuraavana arkipäivänä. Asiakas saa paketin 1-4 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Toimituskulut maksavat 4,90€ joko postiin tai pakettiautomaattiin. Asiakas saa ilmaisen toimituksen yli 100€ tilauksiin. 

  Voglia ja Youtube mainokset

   

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun