Weekendbee.fi

Weekendbee.fi vaatekauppa

14.0
(1)
 • Vastuullisesti valmistetut vaatteet
 • Ulkoilu - ja urheiluvaatteita
 • 1-3 päivän toimitusaika
 • Ilmainen toimitus yli 119€ tilauksiin
 • Ilmainen palautus

  Weekendbee on vastuullinen verkkokauppa urheilu- ja ulkoiluvaatteille

  Weekendbee on syntynyt vuonna 2018 suomalaisen pariskunnan maailmanympärysmatkan ajatelmista. Vastuulliset urheilu- ja ulkoiluvaatteet ovat olleet kiven alla löytää ja Weekendbee on verkkokauppa, joka haluaa tehdä vastuullisten vaatteiden ostamisen helpommaksi. Puuvillavaatteiden osalta on käytetty luomupuuvilla tai kierrätettyä puuvillaa, polyesteristä tulee olla kierrätettyä polyesteriä vähintään 50% ja villa on usein kierrätettyä villaa. Ulkoiluvaatteiden osalta Goretex-, Stainmaster-, Scotchguard-käsittelyt sisältävät erittäin haitallisia fluorokemikaaleja, joten Weekendbee verkkokaupan ulkovaatteissa on kiinnitetty huomio siihen, että ulkovaatteiden veden- ja liankestävyys on saatu aikaan vahoilla tai muilla ympäristöystävällisimmillä keinoilla. 

  Weekenbee tarjoaa ulko- ja urheiluvaatteita naisille ja miehille

  Weekendbee verkkokaupassa on myynnissä tuotteita yli 20 vastuulliselta merkiltä, kuten Jack Wolfskin, Patagonia sekä Pure Waste. Verkkokaupasta löytyy paljon merinovillaisia alusasuja, kierrätetyistä materiaaleista valmistettuja reppuja, villapaitoja, luomupuuvillaisia housuja, urheilutrikoita, urheiluliivejä, pipoja sekä uima-asuja. Weekendee onkin monipuolinen verkkokauppa, kun tarjoaa vastuullisia vaatteita liikkumiseen niin ulkona kuin sisälläkin. Ulkovaatteiden osalta valikoimissa on paljon toppavaatteita, mutta myös kevyempiä kuorivaatteita kevääseen ja syksyyn. Weekendbee -verkkokaupasta löytyy paljon myös unisex-tuotteita, jotka sopivat niin miehille kuin naisillekin. Vastuullisten vaatteiden ostaminen on nyt tehty helpoksi ja tuotteita löytyy laaja valikoima ympärivuotiseen käyttöön. Weekendbee tarjoaakin vaatteita, joita voi käyttää hyvillä mielin. 

  Weekendbee asiakaspalvelu, tilaus ja palautus

  Weekendbeen asiakaspalvelu pyrkii auttamaan asiakasta löytämään itselleen sopivat tuotteet, jotta turhia palautuksia ei tulisi. Asiakaspalvelu toimii sähköpostin välityksellä, mutta myös Facebook sekä Instagram on väyliä ottaa yhteyttä. Tilauksen jälkeen asiakas saa muovittoman paketin 1-3 arkipäivän aikana ja tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus. Toimituskulut ovat 4,90€, mutta yli 119€ tilauksiin toimituskulut ovat ilmaiset. Lisähintaan on myös mahdollista saada kotiinkuljetus. Palautukset ovat ilmaisia. 

  Weekendbee ja Youtube

   

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun