Betterbodies

Betterbodies treenivaatteet

00.0
(0)
 • Betterbodies myy oman brändinsä tunnettuja treenivaatteita
 • Toimitus: kotiinkuljetus matkahuollolla tai UPS -toimituksena
 • Toimitusaika 1-7 arkipäivää
 • 30 päivän palautusoikeus
 • Ilmaiset toimitukset yli 99€ ostoksiin (norm. 10€ )
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit, Paypal, Klarna osamaksu

  Betterbodies verkkokauppa on keskittynyt miesten ja naisten treenivaatteisiin sekä asusteisiin. Betterbodies verkkokauppa on englanninkielinen, mutta kauppa on selkeä käyttää ja tuotekuvat ovat hyviä. Betterbodies verkkokaupan takana on ruotsalainen Swedish Fitness Trading AB, joka on toiminut alalla jo pitkään. Betterbodies vaatteet on suunniteltu kuntosalien käyttäjille ja liikkujille, jotka haluavat panostaa myös treenivaatteisiin. Betterbodies tarjoaa oman brändinsä fitnessvaatteita verkkokaupassaan.  

  Betterbodies treenivaatteet kuntosalille

  Betterbodies vaatteet sisältävät treenitoppeja, treenipaitoja, treenihousuja, treenitrikoita, t-paitoja ja treenishortseja. Miesten ja naisten fitnnesvaate-valikoima kattaa kaikki tuotteet, mitä salille mukaan tarvitsee. Betterbodies asusteissa on mukana treenihanskoja, vöitä, juomapulloja sekä treenikasseja. Betterbodies vaatteet ovat trendikkäitä ja ne on suunniteltu lihaksikkaille vartaloille. Suurin osa Betterbodies -vaatteista on vartalonmyötäisiä, joten vaatteiden koko kannattaa valita sen mukaan. Kokoja on naisten vaatteissa yleensä S, M ja L. Miesten vaatteissa löytyy myös XL ja XXL -kokoja. Betterbodies julkaiseen verkkokaupassaan uusia treenivaatteita ympäri vuoden, joten verkkokaupasta löytää aina mukavasti uutuuksia salille.

  Betterbodies tilaus ja asiakaspalvelu  

  Betterbodies verkkokaupasta voi tilata kätevästi vaatteita myös Suomeen. Tilaus toimitetaan 1-7 arkipäivässä ja se maksaa normaalisti 10€. Betterbodies tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 99€ ostoksiin. Kaikissa ostoksissa on 30 päivän palautusoikeus. Asiakas voi olla yhteydessä Betterbodies asiakaspalveluun englanniksi yhteydenottolomakkeella ja asiakkaalle vastataan sähköpostiin niin ikään englanniksi arkipäivisin.

     Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun