Papu Store

Papu Store vaatekauppa

44.5
(4)
 • Vastuullisesti tuotettuja lastenvaatteita
 • Maksutavat: Verkkopankit, luottokortit, Klarna osamaksu ja lasku, sekä Paypal
 • Toimitus: postipakettina 4,90€ tai kotiinkuljetettuna 6,90€
 • Kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus

  Papu Store eli Papu Design Oy on kahden suomalaisen naisen vuonna 2012 perustama yritys. Papu Store haluaa valmistaa laadukkaita, leikkisiä ja ekologisia vaatteita pääasiassa lapsille. Valikoima on laajentunut koskemaan myös naistenvaatteita ja halutessaan samaa kuosia voi käyttää nyt sekä äiti, että lapset. Ensimmäinen mallisto Papua myytiin loppuun pian sen ilmestymisen jälkeen vuonna 2013 ja tällä hetkellä Papu Storella on yli 30 jälleenmyyjää Suomessa ja yli 70 jälleenmyyjää ulkomailla. Papun suosio kasvaa edelleen vastuullisuuden ja tunnistettavan kuvituksen siivittämänä. 

  Papu Store ja lastenvaatteiden vastuullisuus

  Yksi tekijä Papun menestyksessä on varmasti ollut sen vastuullisuus ihmisiä, eläimiä ja ympäristöä kohtaan. Vastuullisesti tuotetut ja inspiroivat lastenvaatteet ovat juuri sitä, mitä kuluttajat tänä päivänä haluavat. Papun kuosit ovat saaneet vaikutteita ympyröivästä luonnosta, kaupunkimaisemista, eläimistä ja ihmisistä. Vaatteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan pääasiassa Liettuassa ja Portugalissa. Papu Design Oy tuo vastuullisuuttaan läpinäkyvästi esiin myös verkkosivuillaan. Papun vaatteet on valmistettu niin, että ne kestävät kierrätystä käyttäjältä toiselle. 

  Papun klassikot lastenvaatteissa

  Papun suositut klassikot lastenvaatteissa ovat edelleen mallistoissa mukana: polvipaikkalegginsit, Kanto-mekko sekä rennot baggy-housut. Papu Store vaatteissa käytetään rohkeasti värejä, erilaisia väriyhdistelmiä sekä kuvia ja kuvioita. Papun vaatteita voi yhdistää aikaisempiin mallistoihin ja rohkeasti keskenään. Papun vaatteista löytyy myös paljon mustaa ja kirkkaita värejä. Sopiva yhdistelmä maanläheisyyttä ja leikkisyyttä tekee Papun lastenvaatteista mielenkiintoisia. Papun naistenvaatteet myös kannustavat leikittelemään väreillä ja eri mallisilla vaatteilla. Papu Storesta löytyy myös asusteita, joita voi yhdistellä asukokonaisuuksiin: huivit, pipot ja laukut ovat myös taattua Papu-tyyliä.  

  Papu Store tilaus, toimitus ja asiakaspalvelu

  Papu Store -verkkokauppa on selkeä ja toimiva ja lisäksi kaupasta löytyy myös Outlet -osio, mistä voi ostaa Papun tuotteita alennuksesta. Tilaukset toimitetaan Suomeen 4-5 arkipäivässä. Tilauksen hinta on 4,90€, kun on kyse postipaketista. Kotiinkuljetus maksaa Suomeen 6,90€ ja tällöin myös toimitus on nopeampi. Papu Storen palautuksista pidätetään 4,90€ käsittelykulu. Asiakkaalla on 14 päivän palautusoikeus tuotteille. Palautuksista tulee olla yhteydessä Papun asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu toimii sähköpostin välityksellä. Asiakaspalvelua on saatavilla myös Papun Helsingin kivijalkamyymälästä.     Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun