Kekäle

Kekäle vaatekauppa netissä

14.0
(1)
 • Nopea 2-4 päivän toimitus
 • Matkahuollon toimipisteestä Lähellä paketilla 5,90€
 • Yli 50€ tilaukset ilman toimituskulua
 • Maksutavat: Klarna lasku ja tili, korttimaksu ja kaikki yleisimmät verkkopankit

  Kekäle on suomalainen vaatekauppa, joka on toiminut alalla jo yli 60-vuotta. Tällä hetkellä Kekäleellä on 11 myymälää Suomessa sekä laaja nettikauppa. Myymälöiden valikoimat voivat vähän vaihdella keskenään, mutta verkkokaupasta on saatavilla aina kaikki Kekäleen tuotteet. Kekäleellä on valikoimissa yli 100 tuotemerkkiä, joista löytyy vaatteita niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Kekäleen verkkokauppaan on lisätty nyt myös sisustustuotteita, kuten pyyhkeitä, sisustustyynyjä ja lakanoita.Tunnetuimpia Kekäleen merkkejä ovat esimerkiksi Tommy Hilfiger, Ted Baker ja Canada Goose. Kekäle panostaa laadukkaisiin merkkeihin ja vaatteisiin, jotka kestävät myös käytössä pitkään.

  Kekäleen verkkokaupasta naistenvaatteet arkeen ja juhlaan

  Kekäleen vaatevalikoima kattaa niin vaatteet arkeen kuin juhlaankin. Laadukkaita naistenvaatteita löytyy niin farkuissa, mekoissa kuin neuleissakin. Verkkokaupasta löytyy myös asukokonaisuuksiin sopivia asusteita, kuten vöitä, huiveja sekä laukkuja. Kekäle seuraa ja esittelee aina myös kauden trendit ja antaa hyviä vinkkejä pukeutumiseen. Kekäle myy myös naisten ulkovaatteita, kuten takkeja sekä kenkiä. Suosittuja naisten vaatemerkkejä ovat Kekäleen verkkokaupassa esimerkiksi Vila, Makia, Balmuir ja Calvin Klein. 

  Ajattomia miesten vaatteita Kekäleen verkkokaupasta

  Kekäleen verkkokaupasta löytyy miehille laadukkaita vaatteita ja asusteita esimerkiksi merkeiltä Gant, Hugo Boss ja Tommy Hilfiger. Kekäleen vaatteista löytyy kauluspaitoja töihin, farkkuja arkeen sekä tummia pukuja juhliin. Valikoimista löytyy lisäksi kenkiä miehille moneen lähtöön. Kekäleen verkkokaupasta löytyy aina kauden trendivaatteet, joista jokainen mies voi valita omaan tyyliinsä sopivat vaatteet. Ulkovaatteista miesten takkeja löytyy niin syksyyn, talveen kuin kevääseenkin. 

  Lasten sisä- ja ulkovaatteet Kekäleestä

  Kekäleen verkkokaupasta löytyy runsaasti lastenvaatteita suosituilta merkeiltä kuten, Name it, Reima, Molo kids ja Papu. Nettikaupasta voi ostaa sesonkiin sopivat vaatteet niin ulkoleikkeihin kuin sisällekin. Välikausivaatteet haalareineen ja kenkineen on helppo tilata Kekäleen verkkokaupasta sovitteille. Lastenvaatteita löytyy aina kokoon 170 cm saakka, joten verkkokaupasta voi tilata vaatteita niin vauvoille, taaperoille, koululaisille kuin teineillekin.

  Kekäle-chat ja muu asiakaspalvelu

  Kekäleen verkkokaupassa on toimiva asiakaspalvelu ja Kekäle-chatista saa heti apua, jos tilauksesta tulee jotain kysyttävää. Asiakaspalvelu toimii myös sähköpostilla tai soittamalla Kekäleen asiakaspalvelunumeroon. Asiakaspalvelu on auki arkisin klo 8-16. Liittymällä Kekäleen Charmi-asiakkaaksi, voi saada myös ajankohtaisia tarjouksia ja normaalihintaisista tuotteista aina 5-10% alennuksen. 

  Kekäleen toimitus ja palautus

  Kekäleen verkkokaupasta saa yli 50€ tilauksiin ilmaisen toimituksen. Kekäleen verkkokaupassa on myös ilmainen palautus, mutta alle 50€ tilauksista palautetaan vain tuotteiden hinta ja toimituskulut jäävät asiakkaan maksettaviksi. Nouto Kekäleen liikkeestä on aina ilmainen, jos tekee tilauksen verkosta ja asiakas voi myös aina palauttaa tuotteet liikkeeseen. Toimitusvaihtoehtona on nouto lähimmän Matkahuollon toimipisteestä ja tuotteet toimitetaan yleensä 2-4 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Palautus toimii myös Matkahuollon kautta ja siihen asiakkaalla on 14 vuorokautta aikaa.

  Kekäle videot ja mainokset

   

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun