Y-A-S

Y-A-S

14.0
(1)
 • Ilmaiset toimitukset yli 60€ tilauksiin  (norm. 4,95€)
 • Pikatoimitus DHL:n kotiinkuljetuksella 14,90€
 • Valittavissa myös nouto liikkestä
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit, Paypal sekä Klarnan lasku ja osamaksu

  Y-A-S on naisten vaatekauppa netissä

  Y-A-S on naistenvaatteisiin erikoistunut verkkokauppa, jossa pääosassa ovat mekot ja muut naiselliset vaatteet. Y-A-S lanseerattiin Tanskassa vuonna 2013 osana Bestseller yhtiötä. Y-A-S merkiltä löytyy naistenvaatteita niin arkipäiviin, viikonlopun lounaille kuin erityisiin tilaisuuksiinkin. Y-A-S on nykyaikainen ja tyylikäs merkki, josta löytyy niin printtejä kuin laadukkaita materiaalejakin. Jokaisessa Y-A-S mallistossa esitellään uusia käsinsuunniteltuja printtejä, joita on mallistossa saatavilla eri väreissä. Y-A-S värejä löytyy niin murrettuja kuin kirkkaitakin, joten jokaiselle ostajalle löytyy varmasti mieluisia vaihtoehtoja ja Y-A-S -vaatteita netistä. Y-A-S verkkokaupan valikoima kattaa niin ulkovaatteita, kuten takkeja ja huiveja sekä sisävaatteita arkisesta juhlavampiin.  

  Y-A-S hääpuvut ja juhlamekot edullisesti

  Hääpuvut vievät helposti ison osan hääbudjetista, mutta Y-A-S verkkokaupasta löytyy onneksi myös moderneja hääpukuja kohtuuhintaan. Mikä sen kätevämpää kuin tilata hääpukuja sovitteille netistä ja valita omaan tyyliin sopiva Y-A-S juhlapuku edulliseen hintaan. Kesän ja talven juhliin löytyy Y-A-S -valikoimista monenlaisia mekkoja, joissa pääosassa on usein printti. Erityisesti kukkaprintit ovat Y-A-S merkin ydintä loistavine väreineen. 

  Y-A-S printit ja mekot ovat aina muodissa

  Y-A-S -verkkokaupassa on Trending -osio, mistä löytyy vaatteet, jotka ovat sillä hetkellä uusinta muotia ja "must have" -vaatteita. Trending -vaatteita selaamalla voi nähdä myös läpileikkauksen Y-A-S vaatteita niin printeistä mekkoihin ja takkeihin. Y-A-S vaatteita on tällä hetkellä myynnissä heidän oman verkkokaupan lisäksi myös muissa isoissa netin vaatekaupoissa. Y-A-S onkin merkkinä nosteessa ja erottuu hyvin omintakeisella tyylillään ja ihastuttaa netissä naisellisista vaatteista pitäviä. 

  Y-A-S kokotaulukko

  Netistä tilattaessa, voi varmistaa onnistumisen tarkistamalla Y-A-S -merkin kokotaulukosta oikean vaatekoon.

  Y-A-S verkkokaupan toimitus, palautus ja asiakaspalvelu

  Y-A-S toimittaa vaatteet 4-6 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Yli 60 euron ostot toimitetaan ilmaiseksi joko lähimpään liikeeseen tai postiin. Muuten toimitus lähimpään liikkeeseen maksaa 1€ ja postitoimitus 4,95€. Express toimitus toimitetaan 1-2 työpäivässä suoraan kotiovelle ja sen hinta on 14,95€. Asiakkaalla on 30 päivän ilmainen palautusoikeus tuotteilleen. Y-A-S -verkkokaupan asiakaspalvelu toimii arkisin ma-to klo 9-17.30 ja pe klo 9-15. Sähköpostia voi lähettää Suomeksi, mutta puhelinpalvelu toimii pääsääntöisesti englannin kielellä.  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun