Pieces

Pieces

14.0
(1)
 • Ilmaiset toimitukset yli 60€ tilauksiin  (norm. 4,95€)
 • Pikatoimitus DHL:n kotiinkuljetuksella 14,90€
 • Valittavissa myös nouto liikkestä
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit, Paypal sekä Klarnan lasku ja osamaksu

  Vaatemerkkiä klikkaamalla näet Pieces -tuotteet.
  Pieces verkkokauppa tarjoaa vaatteita ja asusteita naisille

  Pieces on tanskalainen merkki, joka lanseerattiin vuonna 2003 osana Bestseller groupia. Pieces on muotimerkki, jonka alta löytyy sekä hienoja asusteita että vaatteita. Pieces vaatettaa siis koko naisen päästä varpaisiin. Pieces innostaa naisia löytämään oman tyylinsä heidän kokoelmistaan ja valikoimista löytyykin vaatteita eri tyylisille naisille. Pieces on sitoutunut käyttämään kestävän kehityksen mukaisesti tuotettua puuvillaa vaatteissaan. 

  Pieces mekot ja farkut netistä

  Pieces tarjoaa naisille rentoja, värikkäitä ja naisellisia mekkoja edulliseen hintaan netistä. Pieces farkkuvalikoima taas kattaa niin stretch-farkut, korkeavyötäröiset farkut sekä bootcut- farkutkin, joten suositpa mitä farkkumallia tahansa, Pieces valikoimasta löytyy vaihtoehtoja. Pieces verkkokaupasta on helppo ostaa erilaisia asukokonaisuuksia asusteita myöten, joten vaatekaappiin saa helposti yksilöllistä täytettä. Pieces tarjoaa naisille naisellisia vaatteita jokapäiväiseen käyttöön. Pieces paidat ja t-paidat ovat klassisia valintoja, jotka tuntuvat miellyttävältä päällä ja ennen kaikkea näyttävät hyvältä. Yksiväriset Basic-vaatteet ovatkin Pieces merkin ehdoton vahvuus. 

  Pieces laukut ja reput verkkokaupasta

  Pieces laukut täydentävät monenlaisen asukokonaisuuden. Tyylikkäät Pieces laukut ovat kohtuuhintaisiakin, joten niitä voi ostaa netistä vaikka useamman kappaleen kerralla. Pieces laukuista löytyy räväkkää väriä, mutta myös klassisen ruskeita, murrettuja sävyjä. Osa laukuista taas on koristellisempia ja osa Pieces henkeen ajattoman tyylikkäitä. Netistä on helppo löytää sopiva laukku, joka sointuu yhteen esimerkiksi Pieces vyön tai takin kanssa.  

  Pieces kokotaulukko

  Netistä tilattaessa voi olla välillä vaikeaa arvioida itselle sopivaa kokoa. Pieces kokotaulukkoa hyödyntämällä saa varmemmin tilattua sen oikean koon. 

  Pieces verkkokaupan toimitus, palautus ja asiakaspalvelu

  Pieces verkkokauppa toimittaa lähetyksensä 4-6 arkipäivän kuluessa. Toimitus on ilmainen yli 60 euron tilauksille. Jos asiakkaan tilaamat tuotteet maksavat vähemmän, voi valita haluamansa toimitustavan. Toimitus on mahdollista saada lähimpään liikkeeseen, jolloin noudettava tilaus maksaa 1€. Toimitus lähimpään postiin maksaa 4,95€. Express toimitus toimitetaan 1-2 työpäivässä suoraan kotiovelle ja sen hinta on 14,95€. Nopea toimitus ei ole ilmainen, vaikka tilauksen summa ylittäisi 60€. Palautus ei maksa asiakkaalle ylimääräistä ja sen voi tehdä 30 päivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Asiakaspalvelu toimii sähköpostilla ja puhelimitse. Suomen kielellä voi asioida varmimmin sähköpostin välityksellä, koska puhelinpalvelussa asiointikieli voi olla englanti. Asiakaspalvelu on auki ma-to ko 9-17.30 ja pe klo 9-15. 

   

     Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun