Spartoo kenkäkauppa

Spartoo kenkäkauppa

44.3
(4)
 • Toimitusaika: toimitus Matkahuollon noutopisteeseen maksimissaan 5-6 arkipäivää, UPS-standarditoimitus 5 työpäivää ja UPS-pikatoimitukset noin 3 työpäivää, Toimitus MyPack-noutopisteeseen noin 8 työpäivää
 • Toimituskulut Suomeen: UPS-standarditoimitus 0 euroa, UPS-pikatoimitukset 10 euroa, Toimitus MyPack-noutopisteeseen 5€
 • Palautusaika: 30 päivää
 • Maksutavat: luottokortti (Visa, MasterCard, American Express), PayPal, pankkisiirto sekä PayPort lasku/osamaksu

  Vaatemerkkiä klikkaamalla näet Spartoo kenkäkauppa -tuotteet.
  Spartoo on kolmen nuoren kaveruksen vuonna 2006 perustama, kenkiin erikoistunut verkkokauppa. Kenkien lisäksi verkkokaupan valikoimiin kuuluu laukkuja. Spartoon valikoimiin kuuluu yli 500 merkkiä ja 25 000 mallia. Yrityksellä on noin 500 000 kenkäparin varasto. Tätä nykyä Spartoo toimii jo yli 20 maassa, kuten Ranskassa, Saksassa, Englannissa, Italiassa, Espanjassa ja Suomessa.

  Spartoon valikoimista löytyy kenkiä ja laukkuja koko perheelle lähes tilanteeseen kuin tilanteeseen. Kenkävalikoimaan kuuluu sandaaleja, avokkaita, saappaita, tennareita, korkokenkiä, nilkkureita, balleriinoja, bootseja ja muita varrellisia kenkiä, kävelykenkiä, rantasandaaleja, sandaaleja, puukenkiä, urheilukenkiä, skeittikenkiä, purjehduskenkiä sekä tossuja. Jokaisesta kenkätyypistä on saatavissa todella useita erilaisia malleja ja kokoja, joten jokaiselle löytyy varmasti omille jaloille ja mieltymyksille sopiva kenkäpari jos toinenkin. Spartoon laukkuvalikoima pitää puolestaan sisällään käsilaukkuja, hihnallisia olkalaukkuja, ostoskasseja, pikkulaukkuja, reppuja, lompakoita ja kukkaroita, matkalaukkuja ja -kasseja sekä erilaisia pussukoita. Myös Spartoon laukkuvalikoima on niin kattava, että sieltä löytyy lähes varmuudella jokaiselle jotakin.

  Spartoo on ottanut todella laajassa kenkä- ja laukkutarjonnassaan huomioon molemmat sukupuolet, kaikki ikäluokat ja erilaiset käyttötarpeet. Spartoon verkkokaupassa asiointi onnistuu vaivattomasti yli 20 maassa eri puolilla Eurooppaa.

  Spartoo videot


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  kATI4
  Todella hyvä asiakaspalvelu ja viesteihin vastataan nopeasti ja ystävällisesti. Suosittelen!
  Aino4
  Spartoolla on mielestäni kenkiä myyvien verkkokauppojen paras valikoima. Tilasin kesällä verkkokaupasta narusandaalit ja laukun, sain toimituksen kätevästi kotiovelle asti.Suosittelen lämpimästi.
  Kirsi4
  Monipuolinen kenkävalikoima, mistä löytää varmasti omansa. Verkkokauppa mukava käyttää ja myös palautukset kätevä tehdä.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun