Muoti vuonna 2021

Ihmiset ovat koteloituneet kotiin viimeisen vuoden aikana etätöiden ja etäkoulujen myötä. Kotona oleminen on vaikuttanut osaltaan myös vuoden 2021 muotiin. Tänä vuonna halutaan siirtyä kuitenkin astetta tyylikkäämpään suuntaan verkkareiden ja löhöhousujen aikakaudesta. Etätöiden tekemiseen vaaditaan edelleen miellyttäviä vaatteita, joten mukavuudesta ei tulla tinkimään, mutta tyyli vain muuttuu astetta elegantimmaksi. Mukavasti laskeutuvat vaatteet ja pehmeät materiaalit toimivat edelleen. Suositut trendivaatteet sopivat käytettäviksi niin vapaa-ajalla kuin töissäkin, joten monikäyttöisyys jatkaa muodikkuuttaan.

Vaaleita värejä pastellin sävyissä

Värimaailmassa näkyy myös vaatteiden osalta vuoden värit, jotka ovat pirteä keltainen ja perinteinen harmaa. Muuten trendinä näkyvät luonnonmateriaalit vaaleampine sävyineen sekä herkulliset pastillivärit. Myös luonnonvalkoinen tuo raikkautta ja seesteisyyttä asuihin. Mielenkiintoiset yksityiskohdat ovat katseenvangitsijoina vuoden 2021 vaatteissa. Rohkeimmat tekevät myös itse yksilöllisiä kustomointeja. Pariisin muotiviikoilla, jotka järjestettiin loppuvuodesta 2020 nähtiin paljon myös tummanpuhuvia vaatteita, jotka kuvastavat tämän hetken mielialoja. Toivotaan, että vuoden väriksi valittu keltainen tuo kuitenkin mukanaan myös valoisuutta kesän 2021 muotiin.

Vaatteet eivät purista

Väljät mekot ovat vuoden 2021 kesäasuste, joten muoti sopiikin jokaiselle naisvartalolle tänä vuonna loistavasti. Hulmuavat helmat voi yhdistää myös arkisempiin jalkineisiin, kuten tennareihin, jolloin mekko sopii hyvin eri menoihin, eikä ylipukeutumisen vaaraa ole. Muutenkin väljyys näyttäytyy tänä vuonna myös housuissa, joissa lahkeet ovat suorat tai peräti leveät. 
Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun