Syksyn 2020 alennusmyynnit

Koulujen alkaessa alkaa yleensä myös syksyn alennusmyynnit vaatekauppojen osalta. Kesäsesongin tuotteita myydään lähes jokaisessa netin verkkokaupassa alennettuun hintaan. Alennusten bongaaminen netistä on helppoa kotisohvalta käsin ja vaatteet saa nopeasti pakettiautomaatin kautta kotiin sovitteille ja halutessaan käyttöön. Verkkokaupasta riippuen voi alessa olla eri vaateryhmiä tai vaatemerkkejä. Vaatekauppoja.fi kokoaa suositut verkkokaupat yhteen, joten varmasti jostain niistä löytyy edullisesti juuri niitä vaatteita, joita etsit. Syksyllä tulee usein tarvetta uusille työ- tai kouluvaatteille sekä uusille takeille. Esimerkiksi Elloksella on kattava valikoima sisä- ja ulkovaatteita koko perheelle. Voi toki olla, että alennusmyynnistä ei löydä juuri niitä tuotteita, joita etsii, koska halutuimmat back to school -tuotteet myydään usein täyteen hintaan, kuten on asian laita myös kenkä- ja vaateuutuuksien kanssa. 

Merkkivaate ale

Merkkivaatteet ovat usein hieman kalliimpia, joten niitä kannattaa ehdottomasti bongata alesta. Syksyllä 2020 merkkivaatteiden alennusmyynnit ovat jälleen suosiossa. Esimerkiksi suomalainen Scandinavian Outdoor myy laadukkaita ulkovaatteita hyviltä merkeiltä. Merkkivaatteiden osalta säästö voi olla todella iso, jos oikean koon ja vaatteen saa ostettua alennusmyynnistä. Lapsille voi ostaa jemmaan myös isompia kokoja merkkivaatteista, jos hyviä tarjouksia sattuu kohdalle.  Oman suosikkimerkin vaatteita voi käydä aina välillä katsomassa eri verkkokaupoissa, koska merkkikohtaisia alennusmyyntejä voidaan järjestää ympäri vuoden. 

Alennukset läpi suosituimmista verkkokaupoista

Sateisille syysilloille voi suositella esimerkiksi alennusten etsimistä suosituimmista verkkokaupoista. Syksyisin tulee yleensä tarvetta lämpimille neuleille ja kauniille huiveille. Boozt on ruotsalainen verkkokauppa, mistä löytyy laaja valikoima syksyn neuleita ja naisten, miesten ja lasten vaatemuotia. Syksyn 2020 valikoimista löytyy paljon kukkakuoseja, farkkuja, vihreän eri sävyjä, kevyitä tummia takkeja sekä pitkiä mekkoja. Kenkien osalta nahkaiset nilkkurit ja saappaat pysyvät suosiossa vuosi vuoden perään. Uudet vaatteet piristävät pimenevinä syysiltoina ja yleensä jo kauniiden vaatteiden katselu voi tuntua mukavalta.

 
Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun