Syksyn ja talven 2019/2020 trendivärit

Syksyn 2019 muoti on täynnä lämpimiä ja tulisia punaisen värisävyjä, kuten biking red ja chili pepper. Myös suklainen rocky road ja oranssin sävyt värittävät muotia. Edenin vihreä tuo osaltaan metsämäisen lisän muodin väripalettiin. Harmaansininen sävy Bluestone täydentää vuorostaan maanläheistä värimaailmaa.

Neuleet 2019 ovat väreiltään murrettuja

Syksyllä 2019 tekee mieli pukea ylleen jälleen lämpimiä neuleita. Poolokauluksiset neuleet tekevät jälleen tuloaan. Perinteiset neuletakit ovat myös ikisuosikkeja ja niitä on saatavilla nyt murretuissa ja maanläheisissä väreissä. Katukuvassa näkyy myös pidempiä neuletakkeja. Lisää syksyn hankintalistalle upean värinen neule, palmikoilla tai ilman.

Ruudut, eläinkuosit sekä nahka on trendikkäitä kaudella 2019/2020

Nahka ja silkki ovat materiaaleina nousseet jälleen suosioon ja rikkovat mukavasti villan pehmeyttä. Ruutukuosit ja eläinkuosit pysyvät edelleen menossa mukana ja niillä saa helposti pukeutumiseen särmää. Eri materiaalien yhdistäminen tuo eloa pukeutumiseen ja myös värit pääsevät eri materiaaleissa eri tavalla esiin. 

Mukavuus ennen kaikkea -myös kengissä

Kenkätrendit 2019 ovat painottuneet mukavuuteen ja ergonomiaan. Terveyssandaaleista on hypätty syksyn tullen muotoiltuihin lenkkareihin. Lenkkareita yhdistetään myös siistimpään pukeutumiseen, joten mukavat lenkkarit kannattaa ehdottomasti lisätä hankintalistalle syksyllä 2019. 
Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun