Näin tilaat vaatteet helposti netistä- 6 vinkkiä

Vaatteet netistä edullisesti;

Vaatteiden ostaminen netistä on halpaa ja helppoa. Tässä 5 vinkkiä vaatteiden ostoon, joilla onnistut shoppailemaan entistäkin edullisemmin!

1. Selaa siis myös ulkomaisia verkkokauppoja. Suomalaiset luottavat kotimaisiin nettikauppoihin, mutta jos aiot hankkia vaatteita, valikoima jää hyvin nopeasti pieneksi. Ulkomaisista verkkokaupoista tilatessa postikulut eivät tule sen kalliimmaksi.

2. Muista tarkistaa aikaisempien asiakkaiden kokemukset kyseisestä verkkokaupasta. Onko toimitus luotettava? Onko asiakas saanut oikeat vaatteet? Suurin osa netin kaupoista on luotettavia, mutta joukossa on myös muutamia epäluotettavia toimijoita. Nettiostosten tekoa ei kuitenkaan kannata pelätä, muistat vain tarkistaa kaupan taustat.
Vaatekauppoja.fi -sivustolla vertailu on ja luotettavuuden tarkistaminen on helppoa, koska käyttäjät voivat lisätä tähtiä ja omia kokemuksiaan kaupoista eri verkkokauppojen kohdalle kaikkien nähtäville.

3. Vertaile ja kilpailuta eri verkkokauppoja ennen ostosten tekoa. Vaihtoehtoja netissä on yhä enemmän, eikä niistä ensimmäinen välttämättä ole paras ja edullisin. Vaatekauppoja.fi -sivustolla voit selata kauppoja myös merkeittäin: kun klikkaat haluamaasi merkkiä, näet missä kaikissa kaupoissa sitä myydään. Näin voit vertailla vaikka yhtä tiettyä vaatetta, millaisilla hinnoilla sitä saa eri kaupoista.

4. Muistathan verrata myös kauppojen toimituskustannuksia! Yhdessä kaupassa tuotteet voivat olla halvempia, mutta toimituskustannukset vastaavasti kalliimpia. Tämä tekee tuotteen kokonaishinnasta kalliimman. Kannattaa vertailla myös toimitusaikoja. Jotkut verkkokaupat toimittavat tuotteet nopeammin kuin toiset.

5. Tilaa tuotteet yhdessä kaverin tai kaveriporukan kanssa - näin säästät reilusti postikuluissa. Tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että voit joutua maksamaan koko tilauksen aluksi yksin, joten tee näin vain luotettavien ystäviesi kanssa.

6. Tarkista mitkä maksuvälineet toimivat missäkin verkkokaupassa. Näin et näe turhaa vaivaa ostosten teossa, kun korttisi ei kelpaakaan maksuvälineeksi.

 
Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun